Praha,
12
Červen
2019
|
10:34
Europe/Amsterdam

Nové pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 si z prvních testů letních pneumatik odnášejí skvělé hodnocení

  • Novinka na trhu Eagle F1 Asymmetric 5 zvítězila v testu letních pneumatik prestižního německého časopisu Auto Bild allrad
  • Také časopisy Gute Fahrt, Auto Bild a Auto Bild Sportscars nové pneumatiky poslaly na stupně vítězů. Vysoce oceňují jejich brzdné vlastnosti a hodnotí je jako „velmi dobré“

Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 získaly první místo v testu letních pneumatik prestižního časopisu Auto Bild allrad, konkurenci v něm předběhly díky nejkratší kombinované brzdné dráze na suchém i mokrém povrchu. Auto Bild allrad jim složil poklonu také za celkové užitné vlastnosti, dobrou ovladatelnost a přesnost jízdy.[1]

Eagle F1 Asymmetric 5, nejnovější univerzální letní silniční pneumatiky značky Goodyear získaly skvělé doporučení také od časopisů Gute Fahrt[2], Auto Bild[3] a Auto Bild Sportscars[4]. Všechny ocenily nejnovější přírůstek řady Eagle F1 Asymmetric za vynikající užitné vlastnosti na mokru – zejména brzdné vlastnosti a ovladatelnost.

 

Eagle F1 Asymmetric 5 ovšem excelovaly i na suchém povrchu. Gute Fahrt klasifikuje jejich ovladatelnost jako prvotřídní. AutoBild zase složil poklonu jejich mimořádnému kilometrovému proběhu a vysoké přesnosti jízdy.

Výsledky testů dokládají, že Eagle F1 Asymmetric 5 poskytují na mokru i na suchém povrchu jedinečné brzdné vlastnosti. Vysoce sofistikovaná směs pneumatik zaručuje dobré užitné vlastnosti na jakéhokoli počasí a dlouhou životnost. Inovativní styčná plocha pneumatik Goodyear zvětšuje kontakt s vozovkou a zkracuje brzdnou dráhu ve srovnání s předchozí oceňovanou generací Eagle F1 Asymmetric 3 o plná 4 % na mokru a o 7 % na suchém povrchu.

S pneumatikami Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 mohou řidiči vydat vstříc něčemu skvělému, protože díky silnější zpětné vazbě je při řízení čeká zážitek komunikativnější a sebevědomější jízdy.

 

[1] Auto Bild allrad (D)​, číslo 4 / 1.3. 2019, rozměr: 225/55R17

[2] Gute Fahrt (D)​, číslo 3 / 22. 2. 2019​, rozměr: 225/40R18

[3] Auto Bild (D)​, číslo 9 / 28. 2. 2019​, rozměr: 225/45R17

[4] Auto Bild sportscars (D)​, číslo 4 / 8. 3. 2019​, rozměr: 245/45R18

O společnosti Goodyear

Goodyear je jedním z největších světových výrobců pneumatik. Společnost zaměstnává přibližně 64 tisíc pracovníků a své výrobky vyrábí ve 47 závodech v 21 zemích světa. Dvě inovační centra – Akron v Ohiu a Colmar-Berg v Lucembursku – usilují o rozvoj nejmodernějších výrobků a služeb, které stanovují technologické a výkonnostní standardy pro celé odvětví. 

Můžete také sledovat náš twitterový účet @Goodyearpress nebo vstoupit do naší skupiny ThinkGoodMobility na LinkedIn.