Praha,
29
Září
2020
|
20:44
Europe/Amsterdam

Goodyear spouští hru „KUP ZIMNÍ, VYHRAJ LETNÍ“

Společnost Goodyear vyhlašuje soutěž o několik sad letních pneumatik a další stylové ceny. Zařadit se do ní může každý zákazník, který od 14. září do 15. listopadu 2020 na území České republiky zakoupí alespoň jednu zimní nebo celoroční pneumatiku značky Goodyear a zaregistruje svůj nákup s účetním dokladem[1] ve svém soutěžním profilu.

 „Do soutěže se může zapojit každý již s jedinou zakoupenou zimní nebo celoroční pneumatikou značky Goodyear. Více pneumatik Goodyear ovšem samozřejmě zvyšuje šanci na získání výhry: za nákup celé sady čtyř kusů pneumatik je trojnásobná. Maximálně si však lze v soutěžním profilu zaregistrovat dvacet zakoupených pneumatik,“ uvedl Vojtěch Gurin, Consumer Marketing Coordinator společnosti v České republice a na Slovensku.

Slosování o celkem 98 originálních plechových hrnků Goodyear, sedm stylových hodinek Goodyear v dárkovém balení a sedm sad letních pneumatik Goodyear podle výběru vyhrávajícího bude do skončení soutěže probíhat každý týden. Výherci budou průběžně zveřejňováni na internetové stránce soutěže a sociálních sítích společnosti Goodyear.

https://www.goodyear.eu/cs_cz/consumer/offers-hub/goodyearpromo-3.html?fbclid=IwAR31Zxc-I9v8uQ9SIALiowAPvJ9IESpY9TgmLX0OruT9GwcUfjII4Rmgmsw

[1] Pro ověření nároku na výhru bude nutný originál účetního dokladu od prodejce pneumatik s datem vystavení po 14. září 2020

O společnosti Goodyear Tire & Rubber Company

Goodyear je jedním z největších světových výrobců pneumatik. Společnost zaměstnává přibližně 63 000 pracovníků a své výrobky vyrábí ve 47 závodech v 21 zemích světa. Dvě inovační centra – Akron v Ohiua Colmar-Berg v Lucembursku - usilují o rozvoj nejmodernějších výrobků a služeb, které stanovují technologické a výkonnostní standardy pro celé odvětví.

Více informací o společnosti Goodyear a jejích produktech najdete na www.goodyear.cz.

Tiskové zprávy a obrazový materiál v českém jazyce news.goodyear.eu/cs-cz