Praha,
29
Září
2020
|
20:34
Europe/Amsterdam

Dunlop Sport All Season – revoluční celoroční pneumatiky pro podnebí s mírnými zimami

Pneumatiky Dunlop Sport All Season jsou první celoroční pneumatiky značky Dunlop a dále rozšiřují její bohaté portfolio.

  • Dunlop vstupuje na trh celoročních pneumatik s výrobkem s označením sněhové vločky ve skalním masivu.
  • Pneumatiky se vyznačují výjimečnou ovladatelností za sucha, výbornými brzdnými vlastnostmi na mokrém povrchu a optimální funkčností v širokém rozsahu teplot.

Dunlop doplňuje portfolio o nově na trh uváděné pneumatiky Dunlop Sport All Season. První celoroční pneumatiky značky jsou uzpůsobeny pro provoz v širokém teplotním rozmezí a nabízejí výjimečné brzdné vlastnosti na mokré a kluzké vozovce[1].

„Dunlop Sport All Season byly navrženy tak, aby nabídly prémiovou výkonnost v podnebí s mírnými zimami," řekl Mike Rytokoski,marketingový ředitel společnosti Goodyear,„S certifikací sněhové vločky ve skalním masivu se Sport All Season dokážou vyrovnat s jakýmikoli povětrnostními podmínkami -suchem, mokrem i sněhem," dodává.

Značka Dunlop, která je součástí portfolia společnosti Goodyear, těžila při svém vstupu do segmentu celoročních pneumatik z jejích mimořádných odborných znalostía zkušeností. Vynálezce celoročních pneumatik - Goodyear - nedávno uvedl na trh pneumatiky Vector 4Seasons Gen-3,důstojného nástupce Vector 4Seasons Gen-2 – celoročních pneumatik, které v tomto segmentu získaly více ocenění než výrobky jakékoli jiné značky[2].

Dunlop Sport All Season představují jedinečný koncept s žebrovým dezénem a třemi důležitými konstrukčními prvky.

Díky konstrukci s tvarovými zámky pneumatiky nabízejí výjimečnou ovladatelnostna suchém povrchu. Kombinace silných podkladových pláten a pevné svrchní vrstvy podporuje sportovní jízdu v zatáčkách tím, ževozu dodává lepší stabilitu.

Běhoun „aqua-eject“ vytlačuje vodu a podává silný brzdný výkon na mokrém povrchu; jeho vysoceobjemové podélné dezénové drážky a radiální záběrové hrany zajišťují důkladnější styk s vozovkou tím, že urychlují odvod vody ze stopy.

Dunlop Sport All Season jsou také opatřeny směsí, která se přizpůsobuje jakémukoli počasí a je zárukou optimální výkonnosti za jakýchkoli teplot a povětrnostních podmínek. Multifunkční polymerová směs dopomáhá k tomu, aby si pryž udržela pružnost v širokém rozmezí teplot.

„Dunlop je hrdý na to, že vstupuje na trh celoročních pneumatik s produktem přizpůsobeným potřebám spotřebitelů, kteří si stálečastěji pořizují celoroční pneumatiky a očekávají, že budou skvěle fungovat za sucha i za mokra," uzavřel Mike Rytokoski.

Nabídka pneumatik Dunlop Sport All Season zahrnuje 31 produktových čísel v rozmezí rozměrů 14 až 18 palců. Zahájení prodeje je plánováno na říjen.

 

[1] Na základě výsledků interních zkoušek. Testované pneumatiky: Michelin CrossClimatePlus, Pirelli Cinturato All Season Plus, Hankook Kinergy4S2 H750, Continental All Season Contact, Dunlop Sport All Season. Testovací vůz: VW Golf VII 1.4 Tsi. Výsledky se mohou lišit například v závislosti na geometrii asfaltu a jeho složení, rychlosti, výšce vrstvy vody nebo okolní teplotě.

[2] Na základě 34 testů, které uskutečnilo 18 předních a nezávislých evropských časopisůo pneumatikách od ledna roku 2015 do prosince roku 2019. Výpočet je založen na počtu testů, které Goodyear v segmentu celoročních pneumatik vyhrál oproti všem testovaným konkurenčním výrobkům. Více informací na https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/legal-disclaimer-test-claims.html.

O společnosti Dunlop

Již více než 130 let je Dunlop jednou z předních světových značek pneumatik.Od té doby, co John Boyd Dunlop v roce 1888 pneumatiky vynalezl, je jméno Dunlop spojováno s revolučními změnami technologie jejich výroby a špičkovými užitnými vlastnostmi, které řidiči požadují. Společnost Dunlop vždy usiluje o to, aby jim znásobila radost z jízdy, a nabízí všem typům motoristů výkonné a odolné pneumatikys nejnovějšími technologiemi.

Pro více informací o značce Dunlop navštivte www.dunlop.eu